Piata de transport utilaje, un sector in crestere

Transportul de utilaje este un sector intr-o continua crestere, cererea este din ce in mai mare pentru transportul vehiculele si echipamentele utilizate in constructii sau in agricultura

In ultimi 5-10 ani piata de transport utilaje a inregistrat o crestere semnificativa pentru ca sau facut investitii foarte mari in infrastructura, dar mai ales investitii destul de relevante in sectorul constructiilor rezidentiale sau de birouri, care au crescut destul de mult si foarte rapid de unde si nevoia de achizitionari de utilaje pentru acest aceste domenii de activitate.

Ce utilaje se pot transporta?

Firmele care ofera acest serviciu, transporta diverse utilaje de tot felul, dar cele mai populare sunt excavatoarele, incarcatoarele frontale, buldozerele , tractoarele, combine agricole, sisteme de irigatii, etc.

Care sunt provocarile acestui sector de transport?

Costurile destul de ridicate ale echipamentelor si intretinerea autovehiculelor care opereza acest gen de transport

Lipsa personalului calificat

Cresterea pretului la combustibili

+ altele au afectat profitabilitatea firmelor din domeniu in ultimii ani

Dar si chiar asa, piata de transport utilajele este asteptata sa aiba in continuare o evolutie in crestere in urmatori anii.

Firmele mari producatoare de utilaje de constructie si de masini agricole care investesc in noi si noi produse si tehnologii vor fi cele mai avantajoase de aceasta crestere.

De ce sa apelezi la o firma specializata in transportul de utilaje?

Exista mai multe motive sa faceti acest lucru, si anume:

Siguranta: Produsele de acest gen sunt foarte scumpe si ele necesita un transport specializat cu personal calificat cu experienta pentru a face un transport fara probleme.

Eficienta: O companie specializata este cea mai in masura sa ofere si sa livreze un serviciu calitativ.

Economie: O firma de transport utilaje este intotdeauna capabila sa ofere tarife avantajoase fata de diversi intermediari.

Diversitate, aceste companii pot transporta aproape orice tip de utilaje fie ca vorbim de combine, tractoare sau alte utilaje/masini pentru constructii

A contacta si beneficia de servicile unei firme specializata in transportul de utilaje grele, va ofera siguranta, economie, eficienta in tot procesul de transport si va permite sa va concentrati pe activitatea dumneavoastra principala, in timp ce utilajele sunt transportate in siguranta la  locatia dvs.

Noi cei de la conditrans.ro suntem disponibili oricand pentru a efectua unul sau mai multe transporturi de utilaje pentru compania ta.

Suna la numarul afisat pe site sau trimite un email la office@conditrans.ro si in cel mai scurt timp de iti raspundem cu oferta personalizata pentru cerintele si nevoile tale de transport de orice fel.

Transport Utilaje Constructii

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button