Inchiriere utilaje – o optiune avantajoasa

Ce este mai avantajos sa inchiriezi un utilaj pentru constructii sau sa cumperi unul?

Este o intrebare destul de grea dar la care poti sa afli raspunsul in articolul de mai jos

Daca nu fololesti des un astfel de utilaj atunci cea mai buna solutie este sa inchirierzi unul,dar in cazul in care ai nevoie aproape zilnic de un astfel de utilaj atunci trebuie sa faci un efort financiar si sa achizitionezi unul pentru ca te va ajuta foarte mult in activitatea pe care o desfasori.

Mai jos v-om prezenta o lista de utilaje care sunt foarte folosite in constructii si care se pot inchiria de pe siteul nostru www.contitrans.ro la preturi avantajoase:

Buldoexcavator– un utilaj care se foloseste pentru lucrari de sapaturi, nivelari, excavari sau transport.

Au capacitatea de a efectua mai  multe sarcini in acelasi timp, sunt usor de manevrat, sunt potrivite pentru lucrari mici sau pentru zone cu acces limitat.

Miniincarcator cunoscut si sub denumirea de incarcator compact este un utilaj care se foloseste pentru manevrarea si transportul materialelor grele, este ideal in zonele cu acces limitat sau zonele inguste.

Utilajul este format dintr-un brat si o cupa care sunt atasate la partea frontala a vehicului cu roti sau senile in functie de model.

Un miniincarcator poate si echipat cu diverse accesorii cea ce il face sa fie utilizat in cat mai multe domenii de activitate.

Fiind utilaje de mici dimensiuni inchirierea lor poate fi o optiune mai avantajoasa decat cumpararea lor

Buldozer este o masina cu putere mare care este folosita pentru nivelarea terenurilor, sapaturi mari sa mutarea materialelor grele cum ar fi nisipul,pietrisul, pamantul, etc.

Motostivuitor, acesta este un utilaj care este folosit la ridicarea si transportul marfurilor grele si voluminoase. Ele sunt manevrate de un singur operator.

Se folosesc in mod regulat si in depozite, magazine, hypermarketuri sau fabrici pentru a muta si manipula incarcaturi grele.

Automacara- este utilizata pentru ridicarea si mutarea obiectelor grele( materiale de constructive mari, utilaje, masini, echipamente) au capacitatea de a ridica obiecte grele si voluminoase la intaltimi mari

O automacara se foloseste in diverse domenii de activitate.

Ele sunt disponibile in mai multe variante de modele cu brat simplu sau cu brate multiple.

Miniexcavator – este un utilja compact care este folosit pentru a efectua excavari in zone mici si inguste, se folosesc si in lucrarile de intretinere a terenurilor, lucrarile de canalizare, sistem de drenaj, nivelarea terenurilor.

Sunt dotate cu o cupa de mici dimensiuni cu brate si senile mobile care le permit sa se deplaseze destul de usor pe terenuri greu accesibile pentru alte utilaje.Miniexcavatoarele pot fi echipate cu diferite accesorii ceea ce le permite sa realizeze o gama larga de activitati.

Macara, folosita pentru ridicare si mutarea incarcaturilor grele, exista mai multe tipuri de macarele: macararele mobile, cu brat telescopic, macarale tun.

Sunt ideal de folosit pentru constructiile mari si complexe, ofera o solutie eficienta si sifura pentru ridicarea si mutarea de materiale grele la inaltimi mari, ceea ce face procesul de constructie sa se desfasoare mai rapid si mai eficient.

Daca vrei sa inchiriezi utilaje atunci vezi lista noastra de utilaje de inchiriat si contacteaza-ne pentru o oferta de pret.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button