Fii precaut!

Fii precaut, salvează în telefon numarul de la conditrans.ro pentru tractari auto.

Uneori indiferent de cât de precaut ai fi înainte de a pleca la drum, nu știi ce se poate întâmpla cât timp ești în mers. O până de cauciucuri, un accident sau o defecțiune de care nu știai. Oricare din acestea sunt situații neplăcute pe care nu ai cum sa le prevezi din timp. Indiferent de cât de noi sunt cauciucurile, chiar dacă nu faci pana, un accident este mult mai greu de evitat fără sa ramai cu pagube cel puțin materiale.

TRACTARI AUTO BUCURESTI

Dacă ramai cu mașina defecta pe drum, ai nevoie de cineva care sa te ajute sa o duci pana acasă sau măcar pana la următorul service auto.De aceea cel mai bine este sa ai salvat în agenda telefonului tău numarul de telefon al siteului nostru conditrans.ro unde ne poti apela.

Dacă un accident nu îl poți preveni, măcar te poți asigura ca îți poți duce mașina acasă sau la service fără sa mai fi nevoit sa cauți o firma de tractări auto.Mai ales este important sa știi câte ceva despre preturile practicate, pentru a nu fi luat prin surprindere cu sume care depășesc bugetul tău, mai ales ca te afli într-o situație neplăcută.

Ce este important sa faci când suni la o companie tractări auto?

Spune întotdeauna concret cu ce problema te confrunți.Este posibil sa nu ai nevoie de tractarea mașinii. Dacă ai doar o simpla pana, mecanicul care însoțește mașina de tractări îți poate repara roata sa poți ajunge în siguranță la destinația propusa sa poți sa îți schimbi mai apoi cauciucul dacă e nevoie.Compania noastra îți pune la dispoziție serviciul de reparare pe loc.

Deci costurile or sa fie mai mici. Mai bine plătești sa îți fie reparat pe loc defectul decât sa îți fie dusa mașina pana la service. Costurile sunt mult mai mici.După ce ai spus la telefon problema cu care te confrunți, cere un preț aproximativ pentru serviciile care îți vor fi puse la dispoziție. Dacă nu vrei sa ajungi sa plătești o suma pe care nu ți-o permiți, ar fi mai bine sa nu uiți de acest mic sfat.Dacă afli de la început prețul intervenției, poți sa ai siguranța ca firma noastra nu are costuri ascunse. Abia apoi poți sa spui dacă ești sau nu pe deplin mulțumit se serviciile care ți-au fost puse la dispoziție.

Fi sigur ca ai la cine apela în situații de urgenta.

Deci, dacă te confrunți cu o situație neplăcută și nu mai poți sa te deplasezi cu mașina, contactează  companie de tractări auto Conditrans  și cere de la început prețul intervenției după ce ai spus exact problema pe care o are mașina ta. Este posibil ca problema sa poată fi remediata la fata locului iar intervenția sa fie mult mai mica.

1 thought on “Fii precaut!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button