Cum pot camionagii să facă față mai bine dorului de casă

Ca sofer de camion exista multe zile de nastere,sarbatori,zile onomastice,etc pe care ei le pierd pentru ca sunt pe drum cu ceva de transportat, asta este jobul lor din care castiga bani pentru ei si familia lor.

Cum sa omori dorul de casa atuci cand esti plecat cu masina?Ti-am pregatit cateva strategii pe care sa le aplici cu succes:

Folositi aplicatiile momentului ca WhatsApp, Skype, Facebook, etc.

Daca in anii trecuti comunicarea cu familia,cu cei dragi era mai dificila in ziua de azi a devenit mult mai simpla si usoara,chiar daca va aflati la sute sau mii de kilometri distanta unii fata de ceilalti.

Comunica cu familia prin WhatsApp, prin aceasta sau alte aplicatii similare poti trimite mesaje scurte, poti efectua apeluri video, poti crea grupuri pentru a vorbi mai usor cu prieteni sau familia, poti deasemenea apela video pe acela grupuri si poti vorbi cu cat mai multe persoane sau sa iti suni familia cu apel video.

In ziua de azi utilizare tehnologiei este foarte importanta pentru a fi cat mai aproape de familie, prieteni de cei dragi.

Cand sunteti pe traseu puteti face diverse fotografii, video-uri si trimite catre cei cunoscutati pentru a pastra constant legatura cu ei chiar daca sunteti la mare distanta.

Discutați cu alți camionagii

Atunci cand suntem acasa si avem dificultati sau anumite probleme avem intotdeauna sprijinul familiei si al prietenilor, dar atunci cand suntem plecati si avem nevoie de a discuta cu cineva, cine ne poate fi de ajutor decat colegi soferi de camioane, care foarte multi probabil se confrunta cu probleme similar,multe din ele legate de plecarile lungi de acasa.

Discutati intre voi problemele, eventual luati masa impreauna pentru ca aveti ce povesti fiecare dintre voi.

Daca va este dor de mancarea gatita de acasa de sotie,mama,fiica,atunci cautati un restaurant care sa va faca sa va aduceti aminte de mancarea buna de acasa si sa te faca sa te gandesti cu drag la cei apropiati tie.

Gandeste-te de ce faci aceasta meserie si de ce esti departe mai tot timpul de casa.

Uita rapid de dificultatile pe care le-ai in aceasta meserie si tine cont de faptul ca esti plecat de acasa pentru a oferi tie si familiei tale un trai si un viitor mai bun si trebuie sa depasesti orice dor de casa pentru a te concentra la ce ai de facut zi de zi pana la revederea cu cei dragi.

Dorul de casa nu este ceva usor peste care poti trece rapid dar poti sa il combati cu sfaturile prezentate mai sus.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button