Articole ce nu trebuie sa lipseasca din nici un camion

Un sofer de camion isi petrecere o mare parte din timp conducand pe sosele si de multe ori se poate confrunta cu diverse situatii neprevazute.

In acest sens este foarte important ca el sa se simta confortabil si in siguranta in cabina lui de sofat si sa aiba cele mai importante si utile accesorii care ii pot fi de ajutor pe traseu.

Cu accesoriile potrivite, șoferii pot obține zilnic mai mult confort, siguranță, economie.

Mai jos gasiti o lista cu cateva accesorii care pot face viata mai usoara unui sofer de camion:

Cutie de scule

Exista posibilitatea chiar daca nedorita sa aveti nevoie de mici reparatii la autocamionul dvs si pentru asta din masina dvs nu trebuie sa lipseasca cutia cu scule(chei,surubelnicte,cric,etc)

Extinctor

Acest accesoriu pentru camioane este un element obligatoriu,lipsa lui poate transforma chiar și cele mai mici incendii într-o situație fatală.Exctictorul nu trebuie sa lipseasca din nici un vehicul indiferent de model, asigurati-va că este încărcat și în termenul de valabilitate.

Camere de securitate

Orice sofer trebuie sa se bazeze pe sprijinul camerelor de supraveghere pentru a spori siguranta atat a lui cat si a camionului,incarcaturi.

Parasolarul și perdelele

Parasolarul este un produs care te ajuta mai ales in zilele cu o lumina intensa a soarelui, este capabil sa blocheze razele soarelui care bat in cabina camionului si sa impiedice intrarea constanta a soarelui in cabina.

Parasolarul poate in acelasi timp sa protejeze tabloul de bord, prevedind la aparitia petelor si uzura pieselor de pe bord.

In cazul in care doriti sa blocati complet razele soareleui sa patrunda in cabina, instalati perdele, acest accesoriu reduce incidenta solara si lasă cabina cu o vizibilitate mai bună în timpul zilei.

Suport de telefon mobil

Cred ca numai trebuie sa specificam ca utilizarea unui telefon mobil in timpul conduceri este strict interzisa si cei care comit aceasta infractiune rutiera pot fi amendati contraventional sau penalizati cu puncte rutiere.

Deasemenea vorbitul cu telefonul la ureche poate duce la accidente grave pe sosele.

Dar telefonul mobil in multe cazuri este necesar de folosit, pentru a verifica traseul sau harti iar pentru aceste lucruri un suport de telefon mobil este ideal.

Acest accesoriu permite soferilor sa privească ocazional telefonul mobil fara a lua ochii sau mana de pe volan.

Baterie externa portabila

Este foarte important ca atunci cand plecati la drum sa va asigurati ca telefonul, tableta nu vor ramane fara baterie in mijlocul zilei/noptii iar pentru asta aveti nevoie de o baterie externa portabila.

Echipamente de securizare a încărcăturii

Folosirea unor echipamente de ancorare adecvate garantează atât siguranța produselor cat și integritatea persoanelor implicate în operatiunea de transport.

Accesoriile enumerate in acest articol nu numai ca ca sporesc confortul cat si va ajuta sa circulati mai sigur pe sosele.

cutie scule

1 thought on “Articole ce nu trebuie sa lipseasca din nici un camion”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button